Pages

DHURONI DICKA PER 100 VJETORIN E SHQIPERIS

DONATION FOR ALBANIA

Lule te kuqe, lule te zeza

Lule të kuqe, lule të zeza' është film shqiptar i vitit 2003 me regji nga Mevlan Shanaj dhe shkruar nga Natasha Lako.

KLIKONI ME POSHT